OneCNCXR7 Udgivelse 52.04

OneCNC har udgivet OneCNCXR7 Version Release 52.04

Dette er nu tilgængeligt i OneCNC Update Server.

Denne opdatering gælder for alle OneCNCXR7 versioner.

Denne opdatering har forskellige mindre rettelser og opdateringer, der findes i OneCNC-test samt brugerrapporter. Denne OneCNC Update er starten på at understøtte Parasolid v30.0 filer.

Parasolid version v30.0 udvider klassisk B-rep modellering mod kraften i konvergerende modellering. Parasolid v30.0 leverer forbedringer til klassisk B-rep for at muliggøre mere sofistikeret funktionalitet mere effektivt

OneCNCXR7 Version 52.04+ er starten på Parasolid v30-understøttelse til import af filer.

Denne opdatering er nu tilgængelig for alle licenserede brugere af OneCNCXR7 fra opdateringsserveren.

Læs mere ...